Marius Șumudică, prezentat oficial la CFR Cluj: „Anvergura acestui club te obligă”

Noul antrenor al campioanei CFR Cluj, Marius Șumudică, 50 de ani, a acordat primul interviu după preluarea mandatului de tehnician. Acesta a explicat alegerea făcută în detrimentul ofertelor mai bune din punct de vedere financiar și își exprimă obiectivele pe durata primului său interviu din Gruia.

Anvergura acestui club te obligă, e clar. Știu la ce mă înham și e clar că obiectivele vor fi aceleași și anume să fim cei mai buni. Pentru mine acesta este targetul, să jucăm un fotbal frumos, să avem rezultate și să ajungem într-un final să ne bucurăm de trofee, de performanțe. Pentru mine cel mai important obiectiv este să readuc lumea la stadion mai ales după această pandemie. Lumea să fie fericită, să vină ca la spectacol și să aplaude jucătorii care de altfel sun pionii principali în realizarea obiectivelor.

De la prima întâlnire cu președintele Marian Copilu, eu m-am decis. Știam unde vin, urmărisem CFR-ul, vedeam că este un club foarte bine structurat, foarte bine angrenat în ceea ce înseamnă fotbalul de performanță și atunci decizia a fost una foarte ușor de luat. A contat foarte mult ceea ce înseamnă CFR în momentul de față.

Pe primul plan au fost trofeele, a fost șansa de a mă bucura și de a pune iar mâna pe un trofeu în dauna situației financiare care probabil era una mult mai bună pe alte meleaguri. M-a interesat să revin în fotbalul românesc și sper ca împreună cu echipa să avem reușite și să realizăm ce ne dorim în fiecare an.

Orice antrenor își dorește să aibă succes internațional, iar în momentul de față cred că CFR-ul îți dă șansa în a te bate și pe plan internațional. Indiferent că vom fi în Champions League, că vom fi în Europa League, pentru mine Conference League ar fi un eșec, să fiu sincer. Îmi doresc să reușim să ajungem cât mai sus în primele două competiții. Voi da tot ce am mai bun și toată experiența pe care am acumulat-o în acești ani și o voi pune în slujba acestui club. Să mergem acolo unde ne este locul, și unde CFR-ul a avut rezultate notabile în ultimii ani”, a declarat Șumudică.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *