Schimbări în conducerea echipei de handbal feminin. Două nume importante se reîntorc la „U”

Universitatea Cluj a anunțat luni (7 iunie), prin intermediul site-ului oficial, că secția de handbal feminin a Universității Cluj are doi oameni noi în conducere.

Este vorba despre Gabriel Ghenov, care va ocupa funcția de președinte, dar și Ioan Ani-Senocico, fost antrenor atât la echipa de fete cât și la băieți a clubului universitar, acesta din urmă fiind desemnat pentru postul de director tehnic.

De asemenea, clubul a anunțat că staff-ul tehnic și celelalte funcții în cadrul echipei vor fi completate ulterior.

Formația de sub Feleac notează că s-a ajuns în principiu la un acord și cu Mihaela Ani-Senocico, jucătoare emblematică în istoria clubului, aceasta urmând să colaboreze cu „U” în viitorul apropiat.

„Nu am venit cu gândul de a salva ceva: pur și simplu s-a schimbat conducerea secției și am fost solicitat să conduc staff-ul tehnic. Am acceptat cu mare drag pentru că am handbalul în ADN și clubul în suflet și sper ca în cel mai scurt timp să readucem handbalul feminin universitar pe prima scenă. Ne așteptăm la un drum greu pentru că trebuie să luăm totul de la 0, va trebui să trecem peste sezonul atipic încheiat, dar sperăm ca împreună cu conducerea secției și a clubului să ne realizăm obiectivul”, a declarat Ioan Ani-Senocico pentru u-cluj.ro.

Foto: u-cluj.ro

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *