Doi jucători și un oficial de la Unirea Dej au fost amendați și suspendați în urma incidentelor petrecute după finalul barajului cu SCM Zalău

Comisia de Disciplină a FRF a luat măsuri după incidentele de la finalul partidei SCM Zalău-Unirea Dej, contând pentru returul barajului de promovare în Liga 2. Sportul Sălăjean notează că doi fotbaliști ai Dejului, plus antrenorul secund, au primit amenzi și suspendări de mai multe etape.

Este vorba despre „secundul” Moussaddak Moundir, de la care a pornit tot scandalul după fluierul final, oficialul Unirii Dej primind o amendă de 2270 lei și 4 etape suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

De asemenea, jucătorii Raul Papp și Angelo Cocian au fost suspendați 3 etape, fiind nevoiți să plătească și o amendă de 1500 lei.

Din tabăra sălăjenilor au fost amendați și suspendați antrenorul secund Vasile Jula (2200 lei amenda, o lună de suspendare) respectiv jucătorii Romaric Logon și Bogdan Vișan (1500 lei, 3 etape de suspendare), dar și Raul Stanciu, care deși n-a fost trecut nici măcar pe foaia de joc, a primit 1700 lei amendă și 3 etape de suspendare conform articolului 65/a din Regulamentul Disciplinar.

Unirea Dej a promovat, după ce a egalat la ultima fază, în minutul 90+6, golul „panterelor roz” asigurând biletele către Liga 2.

Foto: captură YouTube Ziarul de Sălaj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *