„U” Cluj reușește al cincilea transfer al verii. Un jucător de 18 ani trecut pe la Academica Clinceni

Universitatea Cluj a perfectat cel de-al cincilea transfer al acestei veri. „Studenții” au ajuns la un acord cu Marius Ciobanu Vanghele (18 ani), jucător care poate evolua în linia de mijloc pe postul de mijlocaș dreapta, dar și în linia defensivă pe postul de fundaș dreapta.

Acesta a fost crescut la Academia celor de la FCSB, iar în sezonul 2019-2020 și-a făcut debutul în Liga 1 pentru Academica Clinceni într-un meci cu Dinamo București, pierdut cu 3-1. În tricoul ilfovenilor, acesta a strâns 4 partide, iar în sezonul competițional recent încheiat a evoluat pentru Unirea Slobozia în 13 partide și a marcat un gol în barajul de menținere în Liga 2 disputat împotriva celor de la Comuna Recea.

„Sunt un fotbalist muncitor, ambițios și care dă totul pe teren. Primii pași pe stadion au fost foarte emoționanți, dar cu foarte mare încredere că anul acesta vom promova și vom aduce Universitatea Cluj acolo unde îi este locul„, a declarat Marius Ciobanu Vanghele pentru site-ul oficial al Universitații Cluj

FOTO: Universitatea Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *