Tensiuni în vestiarul lui CFR Cluj înainte de meciul cu Young Boys. Chipciu, exclus din lot de Șumudică

Cu o zi înainte de meciul din prima manșă a „dublei” cu Young Boys din turul III preliminar al UEFA Champions League, mijlocașul Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Șumudică după un conflict spontan cu tânărul portar Otto Hindrich la antrenamente.

Incidentul a început de la un antrenament 4 vs 2, în care Chipciu a primit o minge în faţă şi a reacţionat violent, scrie LookSport.

Tehnicianul campioanei a decis să îl pedepsească drastic pe Chipciu şi l-a exclus din lotul pentru disputa cu elveţienii. Mijlocaşul a fost providenţial în primul tur preliminar, când a marcat golul calificării, în minutul 118 al „dublei” cu Borac Banja Luka. Acesta este unul din cei mai bine plătiţi jucători ai ardelenilor, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

„A trebuit să îl elimin din grup, așa s-a comportat. Nu pot să accept lupta fizică între jucători și pentru jucători niciodată nu pot să strict atmosfera din grup. L-am scos din antrenament, de fapt el a părăsit antrenamentul, eu nu am văzut niciodată așa ceva, ca un jucător să își dea jos tricoul și să părăsească antrenamentul.

Am anunțat conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA pentru că nu am nevoie de astfel de jucători care să strice atmosfera. El a ales drumul acesta, este un jucător valoros, l-am bagat de fiecare dată, a marcat un gol care ne-a calificat și nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Mă așteptam totuși la niște scuze, nu le-am primit. Din momentul de față Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului, a fost decizia mea și nu mă mai întrebați de asta„, a declarat Șumudică în cadrul conferinței premergătoare a primei manșe cu Young Boys.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *