Mesajul Simonei Halep, la Cluj, pentru jucătoarele de la Winners Open WTA250: „Să dea tot ce au mai bun ca să câștige pentru că atunci când joci acasă, în țara ta, e o bucurie mult mai mare”

Cea mai titrată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a venit astăzi la Cluj-Napoca pentru a urmări meciurile din cadrul turneului internațional de tenis Winners Open WTA250.

Acesta a ținut să le transmită jucătoarelor să se bucure de tenis și să dea totul pentru a câștiga pentru că bucuria e mult mai mare dacă ești în țara ta.

„În primul rând le doresc mult succes jucătoarelor noastre și tuturor bineînțeles. Să se simtă bine, este o atmosferă plăcută, să dea tot ce au mai bun ca să câștige pentru că atunci când joci acasă, în țara ta este o bucurie mult mai mare. Am jucat la București și am câștigat și a fost deosebit.

Spectatorilor le doresc să se bucure de tenis și să vină cât mai mulți la meciuri pentru că e foarte important pentru jucătoarele noastre”, a declarat Halep.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *