Marius Șumudică, mulțumit de evoluția echipei sale din înfrângerea de „acasă” cu Steaua Roșie Belgrad: „Îmi felicit jucătorii”

Antrenorul de la CFR-Cluj, Marius Șumudică a ținut să își felicite echipa pentru jocul prestat în înfrângerea cu 1-2 suferită împotriva Stelei Roșii, din returul play-off-ului Europa League (1-6 la general). Acesta susține că echipa sa a luptat de la egal la egal cu campioana Serbiei și doar greșelile individuale, și arbitrajul controversat au făcut diferența.

Mă aștept la orice, nici nu știu ce să mai cred. A fost un joc în care chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty, am ratat. Asta este, se întâmplă. După care facem acea gafă. L-i se dă un penalty la o fază la care în Anglia nu se acordă nimic, și așa am început jocul de la 0-1. Dar eu îmi felicit jucătorii. Au făcut un joc bun, am avut ocazii de gol. Practic, au fost momente în care am dominat o echipă mult mai puternică decât noi.

Pe jucători nu am putut decât să-i îmbărbătez, să le spun să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Am luat gol dintr-un penalty luat foarte ușor, am ratat penalty, am avut o sumedenie de ocazii. Practic ei în prima repriză nu au avut nicio ocazie de poartă. Noi am avut o grămadă de ocazii și cred că jucătorul meciului este portarul advers”.

Pentru CFR urmează derby-ul cu FCSB tot în Gruia. Ardelenii însă au moralul la pământ înainte de meciul care îi poate duce la 12 puncte de roș-albaștri:

Este foarte greu să îi montez. În două zile vine un meci extrem de dificil, dar dacă jucăm așa cum am jucat astăzi cu siguranță vom câștiga cu FCSB, fiindcă astăzi am jucat bine cu o echipă puternică„.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *