Mitică Dragomir dezvăluie adevăratul patron de la CFR: „M-a sunat Ioan Rus. Se pare că Varga e patronul CFR Cluj, dar Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic”

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir a afirmat că a fost contactat de Ioan Rus, fostul Ministru de Interne pentru a-i mulțumi:

M-a sunat și mi-a spus că într-adevăr patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele sunt și din altă parte. Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic. 

M-a sunat după ce eu am vorbit că este un tip deștept. Cred că pentru asta m-a sunat să îmi mulțumească. Printre altele mi-a spus și asta. 

Mi-a mai spus că Ardealul nu se asortează cu astfel de practici. A fost de Balcani, nu de Ardeal, cu toate că și noi suntem în Balcani”, a declarat Dragomir, sâmbătă pentru Digi Sport.

Conform Știri de Cluj, Ioan Rus și Vasile Dâncu, personaje controversate din politică, au fost asociați cu Arpad Paszkany, fostul patron al CFR Cluj, în trustul de presă Look. Ulterior Paszkany s-a retras de la echipă (gurile rele spun că a fost forțat), iar Ioan Rus a controlat din plan secund Pro România Cluj. Vasile Dâncu, mare prieten cu Răzvan Burleanu, șeful FRF (deși oficial spune că este numai o relație de consultanță prin firma sa, IRES), a revenit în politica mare, este senator PSD Cluj, și între primii oameni din partid. Dâncu este văzut foarte des la CFR Cluj, în preajma lui Neluțu Varga, patronul declarat al echipei.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *