Avancronică. „U” Cluj misiune dificilă cu surpriza Unirea Slobozia

Universitatea Cluj înfruntă astăzi de la ora 14:00 la Bistrița formația antrenată de Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia, în etapa a 9 din cadrul Ligii a 2-a.

„Studenții” pleacă cu prima șansă în partida cu echipa ialomițeană, care s-a salvat sezonul trecut in extremis de la retrogradarea în liga a 3-a, în barajul cu maramureșenii de la Comuna Recea. Totuși, acest sezon a început foarte bine pentru adversarii de astăzi ai alb-negrilor, Unirea Slobozia având 3 victorii( Unirea Dej, Comunal Șelimbăr, FC Brașov), 3 remize (CSA Steaua, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna) și alte 2 înfrângeri (Petrolul și Hermanstadt). Exceptând înfrângerile cu Hermanstadt și Petrolul, Unirea este o echipă incomodă și în același timp una destul de ofensivă, iar printre cei mai periculoși jucători ai echipei sunt atacanții Robert Mustacă (venit de la Farul Constanța) și Alexandru Ionuț Stoica(împrumutat de la FC Voluntari, ambii cu câte 3 goluri.

Forma de moment este de partea „șepcilor roșii”, care în ultimele 3 trei jocuri de campionat au câștigat 2 partide cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila și au pierdut cu Csikszereda, în schimb Unirea Slobozia a fost înfrântă de Petrolul și Hermanstadt și a obținut un egal cu Concordia Chiajna, cu toate că au fost la un pas de victorie cu ilfovenii egalând în ultimele minute.

Meciul de astăzi ar putea fi o revanșă pentru Erik Lincar în duelurile directe de pe bancă disputate împotriva lui Adrian Mihalcea. În cele trei întâlniri, Lincar a pierdut de două ori pe vremea când era antrenor la Academica Clinceni și la Luceafărul Oradea și a mai remizat 1-1 într-un meci în care se afla tot pe banca Luceafărului, în timp ce Mihalcea era antrenor al celor de la Dunărea Călărași( sezon 2016/2017).

Fundașul Universității Cluj, Denis Ispas a avut o declarație curajoasă pentru site-ul oficial al echipei înaintea acestui joc.

„Atmosfera este bună înaintea jocului cu Unirea Slobozia deoarece victoriile aduc victorii. Trebuie să menținem această linie și s urcăm în clasament pentru că acesta este țelul nostru de când am venit aici. Nu am venit doar pentru act de prezență și vrem să obținem victorii și promovarea. S-a săturat și orașul ăsta de atâta vreme(n.r de când „U” Cluj nu a mai jucat în Liga 1). Sper să încununăm anul acesta cu o promovare, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să abordăm meciul la 3 puncte. Trebuie să ne respectăm pe noi în primul rând.” a spus Denis Ispas

În ultima partidă, „U” Cluj a câștigat fără drept de apel cu scorul de 3-1, pentru „studenți” reușind să puncteze Gavra, Pîrvulescu și Filip, în timp ce pentru oaspeți marca Constantin Toma.

Partida de astăzi va putea fi vizionată pe Digisport 1, LookSport+ și Telekomsport de la ora 14:00.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *