Varga dezminte plecarea lui Petrescu: ”Nu pleacă nicăieri, nici la națională”

Recent au apărut mai multe zvonuri legate de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioadă. Patronul CFR-ului, Nelu Varga, sare în apărarea antrenorului care i-a adus 3 trofee ale ligii 1 și crede că echipa se va redresa în cel mai scurt timp și pune aceste zvonuri pe seama celor care au părăsit formația din Gruia:

”Să fie clar, nici nu se pune problema despărțirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanță în câteva săptămâni? Sunt doar „șopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici și bagă tot felul de influențe prin prieteni ziariști. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viață bună”. a spus Nelu Varga pentru Playsport.ro.

De asemenea, patronul CFR-ului este optimist în ceea ce privește șansele echipei sale de a merge în primăvara europeană:

Am mare încredere că vom merge în primăvară europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziția a doua e accesibilă. Sunt convins că băieții vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare” a mai precizat Varga pentru aceeași sursă.

Nu în ultimul rând, acesta a dat de înțeles că Petrescu nu va pleca nici la naționala României, în cazul în care Rădoi nu mai dorește să fie selecționer, chiar dacă FRF i-ar achita clauza de reziliere în valoare de 400.000 de mii de euro.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *