Falub, despre situația actuală de la „U” Cluj: „Nu mai sunt oameni care să se implice la club direct sau prin interpuși”

Fostul antrenor al Universității Cluj, Adrian Falub, a fost invitat la emisiunea GSP live, unde a vorbit despre situația actuală a „șepcilor roșii” în campionat, dar și la nivel de conducere. La începutul discuției acesta a lăudat formația alb-negrilor, dar și selecția jucătorilor realizată de Erik Lincar:

„În primul rând rezultatele aduc și atmosferă mult mai bună. „U” a avut un început de campionat foarte bun, a făcut niște achiziții foarte bune pentru o echipă care vrea să prindă play-off-ul și să promoveze, au niște jucători cu experiență și niște jucători under mult mai buni față de cei din sezonul trecut, iar ca selecție au făcut niște lucruri foarte bune.” a spus Adrian Falub

Acesta a vorbit și despre situația de la vârful conducerii și despre faptul că nu mai există persoane care să se implice atât de mult la club:

„Ca și gestionare a clubului, nu mai sunt atât de mulți oameni ca în trecut care să se implice nu direct, dar prin interpuși sau altfel de influență ca în trecut asupra jucătorilor sau antrenorului. Antrenorul a avut liniștit și-a pus director sportiv, are mână liberă și liniște, iar lucrul acesta contează foarte mult pentru un club ca și „U” Cluj”, a mai precizat Adrian Falub

Nu în ultimul rând, Falub a mai explicat faptul că suporterii nu au mai intervenit atunci când echipa a pierdut meciurile:

„A mai existat și liniște din partea suporterilor, pentru că nu am mai văzut suporterii venind la stadion, chiar și după niște rezultate proaste ale echipei. Au pierdut la Csikszereda care venea după 5 înfrângeri consecutive și cu Iași care venea după 3 înfrângeri consecutive, ceea ce în trecut ar fi avut niște repercursiuni din partea suporterilor incredibile. Au avut liniște și n-au mai avut presiune din partea suporterilor, lucrurile s-au îndreptat, iar acum sunt pe locul 2 cu rezultate bune, dar încă n-au jucat cu echipele, de acum vor începe meciurile grele, au avut noroc și de o programare. Dacă vor câștiga cu Dej, Brașov și Șelimbăr cu siguranță vor fi în play-off 100% și de ce nu pe primul loc pentru că echipele aflate în fruntea clasamentului vor juca meciuri între ele, Steaua va juca cu Concordia”m a mai menționat fostul antrenor al „studenților”

Ultimul sezon petrecut de Adrian Falub la cârma echipei a fost unul sumbru. În urmă cu două sezoane, când Adrian Falub era antrenorul „studenților” „U” Cluj a primit numele de „echipa păcii” din cauza numărului mare de rezultate de egalitate 11 partide. De asemenea, în sezonul 2019/2020, Adrian Falub a contabilizat în cele 17 partide de campionat ca antrenor, 11 remize, 4 victorii și 2 înfrângeri.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *