Două victorii pentru naționala de handbal masculin a României la Cluj-Napoca

Naționala de handbal masculin a României a câștigat miercuri, 29 decembrie, cel de-al doilea amical împotriva reprezentativei Turciei, scor 35-25, în cadrul unui turneu amical care a avut loc la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.

Acest turneu amical internațional ar fi trebuit să fie Trofeul Carpați, însă două echipe naționale, Elveția și Iran și-au anulat deplasarea la Cluj din cauza infectărilor cu COVID-19.

Astfel, în aceste condiții, România și Turcia s-au duelat luni și miercuri în cea mai mare Sală Polivalentă din România, BT Arena.

În primul meci de pregătire, ”tricolorii” au câștigat luni, 27 decembrie, cu scorul de 26-24, urmând ca miercuri să se impună din nou la o diferență de zece goluri.

Acest joc test a fost unul de pregătire pentru preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin, care va avea loc în 7-9 ianuarie 2022, tot la Cluj-Napoca, unde va avea loc un turneu preliminar de calificare la mondiale.

Elevii pregătiți de spaniolul Xavier Pascual se va duela cu Cipru, Israel și Moldova.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *