„U” NTT Data Cluj, surclasată de ACS Volei Turda. Alb-negrele, „lanterna roșie” a Diviziei A1

Echipa de volei feminin „U” NTT Data Cluj a suferit o nouă înfrângere la zero sâmbătă, 12 februarie, pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în derby-ul județului împotriva concitadinei din județ, ACS Volei Turda, scor 0-3.

Mult mai determinate și bine pregătite, turdencele Cristinei Pîrv s-au impus de o manieră categorică și nu le-au dat „studentelor” nicio șansă.

Elevele pregătite de Liliana Bogendorfer au evoluat curajos în primul sfert însă nu au reușit să se ridice la nivelul echipei din Turda, pierzând primul set la 18-25.

Setul al doilea a fost unul la discreția turdencelor, care s-au impus fără emoții cu 13-25, alb-negrele fiind surclasate categoric, iar ultimul set a fost adjudecat cu scorul de 19-25 tot de formația din Turda, care a înregistrat astăzi a doua victorie consecutivă.

„U” NTT Data Cluj rămân fără victorie în Divizia A1, bifând al 17-lea eșec consecutiv și rămâne pe ultima poziție a clasamentului, în timp ce Volei Turda e penultima, cu 10 puncte.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *