Silvășan, după eliminarea lui U-BT Cluj din Basketball Champions League. „Nu am făcut un meci perfect, am luptat nebunește, dar nu am primit respectul pe care îl merităm din partea arbitrilor”

U-BT Cluj-Napoca a fost eliminată marți seara, 19 aprilie, de formația germană Ludwigsburg, din Basketball Champions League, după ce a pierdut cu scorul de 73-79, în fața a peste 10.000 de spectatori prezenți în BT Arena la acest meci decisiv pentru calificarea în Final Four.

Antrenorul Mihai Silvășan și-a felicitat jucătorii pentru dăruire și publicul clujean, dar s-a declarat dezamăgit de atitudinea brigăzii de arbitri, care nu le-a acordat gazdelor respectul pe care îl meritau.

Aș vrea să încep prin a spune că sunt mândru de realizările jucătorilor noștri în acest sezon. Fără îndoială, au fost incredibili. Am venit din calificări și am câștigat două grupe. A fost fantastic, iar jucătorii merită toate felicitările din lume. Este o mare realizare pentru clubul nostru. Aproape în permanență am fost subestimați, dar am arătat mult suflet.

Am adus 10.000 de oameni în sală în două rânduri. Dacă nu ar fi fost pandemia, cred că am fi avut în mai multe meciuri atâția oameni. Este ceva remarcabil inclusiv pentru Basketball Champions League, ca o echipă să aibă atâția suporteri.

Nimeni nu știa de noi înaintea sezonului. Nu am făcut un meci perfect, am luptat nebunește în repriza a doua. I-am bătut la recuperări în anumite momente, ceea ce înseamnă că ne-am pus corpul la bătaie.

Nu am primit respectul pe care îl meritam din partea arbitrilor. Jucătorii, clubul și fanii noștri meritau mai mult. Nu aș pune înfrângerea pe seama arbitrajului, însă cred că trebuia să fim mai respectați„, a declarat tehnicianul campioanei Romaniei.

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Silvășan, după eliminarea lui U-BT Cluj din Basketball Champions League. „Nu am făcut un meci perfect, am luptat nebunește, dar nu am primit respectul pe care îl merităm din partea arbitrilor”

  1. Татьяна aprilie 25, 2022 at 8:34 pm

    Российской Федерации государство закончило уплачивать возмещение родичам армейских, которые конкретно возымели контузии или погибли, принимая участие в войне против Украинской стороны. Отцу с матерью первых говорят, что в свою очередь они всегда располагались на обучении, а последним, что вообще они пропали без вести, как, как к примеру моряки военного корабл „Москва”. Здравые отец с матерью своих детей-военных уже уговорили их не учавствовать в войне насупротив Украинской стороны. Таким образом все они сберегли им жизнь и приблизили на один шаг пришествие мира.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *