FOTO-VIDEO: Spectacolul galeriei lui „U” Cluj la meciul cu „lupii galbeni”. Fanii oaspeților nu au impresionat cu nimic

Circa 10.000 de fani au venit pe Cluj Arena la meciul cu liderul clasamentului, Petrolul Ploiești, un meci important pentru Universitatea.

Peluza ”șepcilor roșii„ a fost la înălțime și a făcut show în debutul partidei. La început tot stadionul a cântat imnul lui ”U” Cluj”.

La 10 minute după debutul meciului si după ce Tescan a deschis scorul pentru U Cluj, peluza clujeană a arborat un slogan imens pe care se putea citi ”Esența vieții, simbolul tinereții”, însoțit de petarde de culoare de roșie.

În minutul 22 și-a făcut apariția și galeria oaspete, circa 100 de persoane, dar „petroliștii” au fost mult mai puțini decât galeria stelistă care a venit pe Cluj Arena. Ei și-au susținut echipa, dar au fost net depășiți de fanii clujeni.

Totuși, ploieștenii au avut câteva mesaje pentru galeria „șepcilor roșii”. Iar mesaje pe internet, când faceți ceva concret, respectiv Alo domnii „huligani”, tot ascunși după jandarmi?

„În zi de meci cu haine negre și hooligans pe steag, prin Ploiești în șlapi, bermude și maioul alb”, a fost mesajul galeriei Universității pentru ploieșteni.

„Ne dorim din suflet să vedem pe U promovând, dar mai mult să vă vedem luptând”, a fost un al mesaj al peluzei clujene.

„Măcar durerea noastră să inspire bucuria necesară momentelor de boemie, trăite odinioară, a fost un alt banner al fanilor clujeni prezenți la tribuna a doua.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *