Petrescu i-a „înțepat” pe fanii care i-au strigat demisia înaintea meciului câștigat cu CSU Craiova. „Eu am auzit numai CFR, CFR. Nu cred că mie mi-au strigat, nu au motiv”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost cu zâmbetul pe buze la finalul meciului câștigat duminică seara, în Gruia, scor 2-0, în fața lui CSU Craiova, și a declarat că această victorie este una foarte mare, mai ales că vine împotriva „celui mai tare adversar care a venit în acest sezon la Cluj”.

„Era important să câștigăm acest meci după cel cu Voluntari. Nu am mai făcut o rotație totală ca în meciurile pe care le-am pierdut, când am schimbat toată echipa și a fost foarte greu. Am schimbat atunci echipa pentru că am fost nevoit, deja 19 meciuri în două luni, de obicei în 19 meciuri termini turul de campionat. A trebuit să facem rotație.

Mă bucur că am reușit să aleg jucătorii cei mai în formă fizic și era un meci important, pentru că, în opinia mea, Craiova e cea mai bună echipă care a venit în acest sezon la Cluj, inclusiv și echipele din Europa. Cel mai tare adversar l-am întâlnit astăzi și cu atât mai mult victoria este mai mare și mai bună”, a declarat antrenorul Dan Petrescu în conferința de presă de după meci.

Despre starea gazonului

Nu este treaba mea să mă ocup de gazon, nici mie nu îmi convine și jucătorii se plâng. Nu știu ce s-a întâmplat cu gazonul, sperăm după meciul cu Sivasspor, înainte nu mai ai ce face, să se întâmple ceva, dar nu este treaba mea„, a completat Petrescu.

Un grup de fani din Peluza Vișinie, dar și câțiva de la tribuna a doua i-au strigat demisia antrenorului Dan Petrescu înaintea partide cu CSU Craiova, dar „Bursucul” nu a părut afectat de acest lucru.

„Eu am auzit numai CFR, iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că pentru mine, nu avea motiv. Dacă vrea să vină unul la meci și să strige demisia poate să o facă. Dar nu cred că mi-a strigat mie”, a explicat tehnicianul.

În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat pe locul 5 în clasamentul Superligii, cu 15 puncte, având două meciuri restante, iar următorul joc oficial va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 19:45, în a doua etapă a grupelor Conference League, împotriva turcilor de la Sivasspor.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *