Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj după 9 ani și peste 300 de prezențe în tricoul vișiniu

Unul dintre favoriții tribunelor din Gruia, Adrian Păun s-a despărțit astăzi de echipa care l-a lansat în fotbalul mare și la care a reușit numeroase performanțe atât pe plan personal, dar mai ales alături de echipă. Mijlocașul de 27 de ani a fost împrumutat de feroviari la Hapoel Beer Sheva, multipla campioană a Israelului și fosta echipă a lui Ovidiu Hoban.

Păun a părut că iese din planurile lui Dan Petrescu, fiind mai mult rezervă, iar clubul clujean a acceptat o ofertă de ultim minut de la israelieni pentru împrumutul acestuia. Conform Fanatik, CFR Cluj va încasa 200 de mii de euro doar pentru împrumut, care va dura până la finalul sezonului. Există și o clauză de cumpărare a jucătorului, în valoare de jumătate de milion de euro, care poate fi achitată dacă fostul șeptar al campioanei va impresiona la Hapoel.

De la debutul pentru CFR, „Adiță” Păun a fost un jucător care s-a dăruit pentru echipă în fiecare minut petrecut pe teren. De aceea a câștigat simpatia suporterilor încă de la primele sale apariții.

Acesta a debutat în 2013 într-un meci de Cupa României contra FC Brașov. Primul său gol l-a marcat în 2014 contra Iașului, în Cupa Ligii.

În cele 9 sezoane petrecute în Gruia, Păun a strâns nu mai puțin de 307 apariții, situându-se pe locul 3 al jucătorilor cu cele mai multe meciuri pentru CFR, doar Deac și Camora fiind în fața lui.

A reușit să marcheze 29 de goluri și să paseze decisiv de 31 de ori din postura de mijlocaș ofensiv, sau de bandă.

Daniel Kerekes

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *