România U21, remiză albă pe Cluj Arena în amicalul cu Țările de Jos! Primarul Emil Boc a asistat la meci

Echipa națională de tineret a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul joc amical disputat pe Cluj Arena, împotriva Țărilor de Jos.

Olandezii au avut un început de joc în forță și ar fi putut deschide scorul încă din minutul 3, Zirkzee a trimis cu capul din apropierea punctului cu var, dar Drăgușin a scos de pe linia porții o minge care se îndrepta în poartă. „Căpitanul” tricolorilor, Screciu, putea profita de o eroare a lui Van den Berg, însă a reluat mult pe lângă poartă (9).

Reprezentantiva Țărilor de Jos a preluat inițiativa și a controlat jocul, instalându-se în jumătatea elevilor lui Emil Săndoi, care nu au avut replică. Confruntarea de pe Cluj Arena a fost un joc de tatonare reciprocă, nici una dintre formații nu a reușit să își creeze vreo situație notabilă la poarta adversă.

Oaspeții au controlat meciul și au ținut mai bine de minge, însă nu au reușit să își creeze nicio ocazie la poarta lui Hindrich.

Nici repriza a doua nu a fost prea animată de faze de poartă, iar cele două formații au dus o luptă surdă la mijlocul terenului.

În ultimul sfert de oră, România a apăsat pedala de accelerație și a forțat deschiderea scorului. Prima și cea mai mare ocazie de gol i-a aparținut lui Octavian Popescu, care a rămas singur cu portarul Markovic și a fost blocat în ultimul moment.

În ciuda ocaziilor din minutele de final, tabela de pe Cluj Arena a rămas înghețată la 0-0.

Priimarul Emil Boc a asistat la această partidă.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *