Deac, după înfrângerea cu Rapid: „Am încredere că vom recupera și că în play-off va fi alt campionat”

CFR Cluj a fost învinsă duminică seara, în deplasare, de Rapid București, scor 2-1, cu două penalty-uri controversate acordate de arbitrul Cătălin Popa, iar Ciprian Deac a declarat că echipa trebuie să își revină cât mai repede pentru că urmează un meci important cu Ballkani decisiv pentru calificarea în 16-imile competiției UEFA Conference League.

Mijlocașul campioanei este de părere că erorile de arbitraj din Liga 1 vor continua chiar și cu sistemul VAR.

”E supărare. Am pierdut două meciuri la rând, nu suntem obișnuiți, dar asta e viața, sperăm să ne revenim cât mai repede. Nu avem timp să ne plângem.

Nu am văzut faza. Nu am văzut reluările și nu pot să comentez. Cert e că până la acel penalty nu știu dacă au intrat în careu. Am fost echipa care a controlat meciul, dar de la acel penalty, s-a schimbat jocul, au prins încredere.

Eram departe de fază. Burcă spunea că a fost fault în atac. Niciodată nu am comentat arbitrajul. Dacă nu am văzut fazele nu pot să comentez. Toată lumea spunea înainte de începutul sezonului că se vor elimina greșelile cu VAR. Vor mai fi greșeli. Regulamentul se schimbă de la un meci la altul. Nu mai înțeleg când e fault în atac, când e henț.

Mai sunt multe etape. Am încredere că vom recupera și că în play-off va fi alt campionat. Ne dorim să mergem în primăvara europeană, trebuie să ne concentrăm. Am făcut șapte puncte și avem o șansă bună.

Dacă vrem să căutăm scuze, găsim o mie. E clar că se vede puțin oboseala. Am fost pe drumuri, intensitate foarte mare și e clar că simțim. Asta ne-am dorit, să mergem în grupe și nu ne putem plânge. Camora este bine și îl așteptăm să revină.

Eram curios să vad stadionul. Este un stadion frumos, cu suporteri. Rapid e o echipă bună și cred că se va bate la campionat”, a declarat Deac la finalul meciului, pentru DigiSport.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *