Petrescu acuză viciere clară de rezultat după înfrângerea cu Rapid: „Un penalty ca pe vremea Scorniceștiului”

CFR Cluj a fost învinsă duminică seara, 30 octombrie, de Rapid, în Giulești, cu scorul de 2-1, în urma unui meci controversat decis de o eroare flagrantă de arbitraj, la care VAR-ul nici măcar nu a intervenit.

Antrenorul Dan Petrescu a ieșit la finalul jocului și a acuzat că echipa sa a fost „învinsă” de centralul de Cătălin Popa și a acuzat viciere clară de rezultat, o manieră de arbitraj „ca pe vremea Scorniceștiului”.

”În primele 30 de minute, am controlat jocul, apoi a venit faza penalty-ului, pe care am revăzut-o. Luckassen a făcut primul faultul. Penalty, au dat gol, până la pauză am căzut, putea fi și 2-0.

În repriza a doua, iar am început bine, apoi penalty. Dacă avem VAR, nu înțeleg de ce nu s-a dus să vadă faza, că la primul s-a dus. La ultima fază, când ai corner, tu fluieri finalul…

Mi s-a părut un penalty ca pe vremea Scorniceștiului, fără să le iau din merite celor de la Rapid. A fost o viciere clară de rezultat. Puteți să puneți un titlu, Popa 2, CFR 1.

Orice acțiune a fost judecată în favoarea lor. De ce să mă mai duc eu să fac scandal? Eu am stat pe bancă, am stat liniștit. Nu cred că e vina lui neapărat, dacă cei de la VAR l-ar fi chemat sau el să fi spus că vrea să vadă fazele mai bine…„, a declarat Dan Petrescu după meci.

Următorul joc oficial pentru CFR va avea loc joi, 3 noiembrie, în Gruia, de la ora 19:45, cu FC Ballkani. Campioana României luptă pentru calificarea în șaisprezecimile competiției, pe care o va obține dacă va obține măcar un rezultat identic cu cel al Slaviei Praga, formație care are meci cu Sivasspor în ultima rundă.

Vasile Manu / Tudor Moisa

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *