A venit „primăvara” în Gruia. Cristi Balaj, după calificarea lui CFR Cluj în play-off-ul Conference League: „Avem de muncit, e o calificare care la rândul ei aduce și provocări”

Președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat la finalul meciului câștigat cu Ballkani, scor 1-0, că această calificare în play-off-ul Conference League aduce la rândul ei și noi provocări, iar echipa are mult de muncit în continuare.

„Avem de muncit, e o calificare care la rândul ei aduce și provocări pentru că există anumite responsabilități și trebuie să dezvoltăm în continuare acest club. Dar înainte de toate trebuie să ne bucurăm pentru ziua de azi, felicit băieții, felicit staff-ul tehnic, colegii mei, finanțatorul care a fost de fiecare dată alături noi și toți cei care susțin acest club, dar nu în ultimul rând suporterilor care așa cum ați văzut, CFR are suporteri, stadionul a fost din nou la înălțimea performanței obținute„, a declarat președintele clubului, Cristian Balaj, la finalul meciului.

Întrebat cum explică cele două penalty-uri ratate de Ciprian Deac, Balaj a declarat: „Chiar dacă a ratat, faptul că a ieșit în aplauzele unui întreg stadion, spune foarte multe despre imaginea pe care o are Deac la acest club”, a mai susținut Balaj.

„Deja noi muncim și la acest lucru și nu facem nimic întâmplător”, a fost răspunsul președintelui lui CFR la întrebarea dacă vor mai urma noi achiziții.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *