Fosta glorie a Stelei, Dan Petrescu, înjurat ca la ușa cortului de fanii roș-albaștrilor

În debutul derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj din această seară, de pe Arena Națională, galeria roș-albaștrilor s-a dat în stambă și a uitat că tehncianul campioanei României, Dan Petrescu, a îmbrăcat tricoul Stelei în vremurile de aur ale clubului și l-au înjurat ca la ușa cortului.

Petrescu a fost unul dintre componenții Stelei în perioada de glorie a echipei. Acesta nu era la echipă la finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla din 1986, însă a fost integralist în ultimul act al finalei Cupei Campionilor, în 1989.

De asemenea, în perioada petrecută la echipa bucureșteană (1986-1991), Dan Petrescu a bifat nu mai puțin de 120 de meciuri în toate competițiile. În ultimul an petrecut în Ghencea, acesta a purtat și banderola de căpitan.

În minutul cinci al meciului, o sursă a declarat pentru Sportul Clujean și ne-a furnizat o înregistrare în care Peluza Nord (singura Peluză Nord din România care paradoxal stă în Peluza Sud) , celebra galerie condusă de infractorul condamnat Gheorghe Mustață, îl înjura pe Dan Petrescu.

Este de neînțeles comportamentul ultrașilor FCSB-ului, formație care de ani de zile se luptă în instanță să dovedească că sunt adevărata continuatoare a Stelei, iar înjurând o fostă glorie reprezintă exact opusul a ceea ce încearcă să dovedească patronul Gigi Becali în procesul cu CSA Steaua.

ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA MAI JOS (atenție! conține limbaj licențios):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *