Silvășan, dezamăgit de eșecul cu Ratiopharm Ulm din EuroCup: „Este o înfrângere greu de digerat”

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au suferit, miercuri seara, 21 decembrie, pe teren propriu, a șasea înfrângere din acest sezon al EuroCup, fiind învinsă de formația germană Radiopharm Ulm, scor 81-84, după un meci pe care controlat autoritar de la început. Alb-negrii au cedat la mijlocul sfertului patru și pe fondul unei lipse de concentrări le-au permis oaspeților să revină în meci și să își adjudece victoria.

„Nu contează faptul că am controlat meciul timp de trei sferturi. Trebuia să fi controlat jocul până la final. Cei de la Ratiopharm au înscris o serie de aruncări grele, iar noi nu am fost atenți în apărare.

Ulm a izbutit mai multe coșuri, în vreme ce noi ne-am chinuit din punct de vedere ofensiv.

Am ratat câteva aruncări deschise și am pierdut pe final. Este o înfrângere greu de digerat, dar trebuie să mergem mai departe”, a declarat antrenorul Mihai Silvasan.

U-Banca Transilvania încheie pe locul 9 turul grupei din EuroCup. Elevii lui Mihai Silvășan au programate acum alte nouă etape, lupta fiind strânsă în vederea Play-Off-ului. Cu alte cuvinte, se califică mai departe, în faza jocurilor eliminatorii, primele opt clasate din grupă. 

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *