Neluțu Varga are doi jucători favoriți de la FCSB, dar nu i-ar aduce pe nici unul la CFR

Chiar dacă nu există la ora actuală nicio ofertă pentru vreun jucător al lui FCSB din partea CFR-ului, patronului clubului din Gruia, Neluțu Varga, i-au atras atenția doi jucători importanți din angrenajul clubului roș-albastru.

Varga a anunțat că îi plac jucătorii-vedetă ai FCSB-ului, Octavian Popescu și Andrea Compagno, dar pe nici unul nu l-ar aduce la CFR deoarece nu s-ar potrivi în echipa campioană.

De la FCSB îmi place Tavi Popescu. E un jucător care promite, dar nu știu dacă s-ar potrivi la jocul nostru. La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală. Interesant este și Compagno, dar cred că avem oportunități mai interesante de afară”, a declarat Varga pentru Fanatik.

De asemenea, pentru Octavian Popescu FCSB cerea în trecut 20 de milioane de euro, însă pretențiile financiare au fost diminuate.

Andrea Compagno este cotat la 4 milioane de euro de FCSB, după ce a achitat 1.5 milioane de euro pentru a-l cumpăra.

Foto: facebook/FCSBOfficial

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *