Dan Petrescu, mulțumit de cantonamentul din Spania: „Condițiile au fost excelente”

CFR Cluj a revenit din cantonamentul din Spania și va începe pregătirea pe plan local pentru primul meci oficial din 2023, care va avea loc luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00, la Constanța, cu Farul.

Tehnicianul Dan Petrescu a făcut o scurtă analiză despre stagiul de pregătire din Spania, declarându-se mulțumit de el și de condițiile excelente găsite acolo.

Antrenorul a anunțat, printre altele, că nu mai vrea să transfere niciun jucător și că există fotbaliști care urmează să plece.

„Sunt mulțumit de cantonament, condiții excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania și nu s-a accidentat nimeni.

Nu cred că vor mai fi multe schimbări la echipă, cel mult dacă mai vine un jucător, vă dați seama, trebuie să mai plece că lista nu ne permite.

În afară de Debeljuh, toată lumea a făcut antrenament, el nu e pregătit încă să intre, în rest, toți jucătorii au făcut antrenamente sută la sută.

Rămâne de văzut (n.r. dacă Debeljuh va reveni la echipă). Am vorbit cu el, mi-a zis că vrea să revină. Când e pregătit, îl așteptăm„, a spus Dan Petrescu, la sosirea pe aeroport.

4 jucători transferați, unul împrumutat la rivala Universitatea Cluj

În ceea ce privește achizițiile, CFR a adus patru jucători Anton Maglica, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Ermal Krasniqi, iar atacanatul portughez Ze Gomes a fost împrumutat la rivala locală Universitatea Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *