Marius Briceag, pe picior de plecare de la „U” Cluj

Fundașul Universității Cluj, Marius Briceag, nu a făcut parte din lot pentru meciul cu FC Voluntari și își va rezilia contractul cu formația clujeană.

„Briceag a plecat sau urmează să plece. Aceasta a fost decizia lui”, a declarat Sabău la finalul meciului cu ilfovenii, câștigat de U Cluj cu 2-1.

Marius Briceag, jucător cu peste 150 de meciuri la nivelul primei ligi

Marius Briceag, fundaș stânga de meserie, s-a născut la Pitești pe data de 6 aprilie 1992. Acesta și-a făcut debutul în tricoul formației locale, FC Argeș, în sezonul competițional 2010-2011, activând timp de trei sezoane în liga a doua. În 2013 s-a transferat la Râmnicu Vâlcea, pasul cel mare al carierei având loc doi ani mai târziu când a ajuns la Universitatea Craiova. A îmbrăcat tricoul oltenilor pentru nu mai puțin de șase ani. Briceag a mai jucat pentru Voluntari, având în urmă cu doi ani o scurtă aventură și la FCSB. În vara anului 2022 a ajuns la Universitatea Cluj și a îmbrăcat tricoul alb-negru de 22 de ori, în toate competițiile, reușind un gol, pe 8 octombrie, împotriva celor de la Hermannstadt.

Written by 

One thought on “Marius Briceag, pe picior de plecare de la „U” Cluj

  1. ba ziaristii lui peste prajit, da voi nu sunteti in stare sa intrebati in conferinta unde pleaca si de ce? vandut sau imprumut? chiar trebuie sa va faca suporterii treaba? pleaca in ungaria, neghiobilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *