Marius Briceag, pe picior de plecare de la „U” Cluj

Fundașul Universității Cluj, Marius Briceag, nu a făcut parte din lot pentru meciul cu FC Voluntari și își va rezilia contractul cu formația clujeană.

„Briceag a plecat sau urmează să plece. Aceasta a fost decizia lui”, a declarat Sabău la finalul meciului cu ilfovenii, câștigat de U Cluj cu 2-1.

Marius Briceag, jucător cu peste 150 de meciuri la nivelul primei ligi

Marius Briceag, fundaș stânga de meserie, s-a născut la Pitești pe data de 6 aprilie 1992. Acesta și-a făcut debutul în tricoul formației locale, FC Argeș, în sezonul competițional 2010-2011, activând timp de trei sezoane în liga a doua. În 2013 s-a transferat la Râmnicu Vâlcea, pasul cel mare al carierei având loc doi ani mai târziu când a ajuns la Universitatea Craiova. A îmbrăcat tricoul oltenilor pentru nu mai puțin de șase ani. Briceag a mai jucat pentru Voluntari, având în urmă cu doi ani o scurtă aventură și la FCSB. În vara anului 2022 a ajuns la Universitatea Cluj și a îmbrăcat tricoul alb-negru de 22 de ori, în toate competițiile, reușind un gol, pe 8 octombrie, împotriva celor de la Hermannstadt.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *