Sabău, după prima victorie a lui „U” Cluj din 2023: „Am obținut o victorie meritată, dar trebuie să continuăm munca pentru că încă suntem departe”

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a tras concluziile partidei câștigate cu scorul de 2-1, vineri, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Acesta s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și a precizat că echipa sa a avut curaj și s-a prezentat foarte bine, în ciuda gazonului care le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor.

„Am avut curaj să jucăm, echipa s-a prezentat bine, am dominat adversarul și am obținut o victorie meritată. Vreau să felicit jucătorii pentru că au crezut foarte mult că pot obține această victorie și efectiv au dat mai mult. Asta înseamnă mai mult pentru echipă, pentru club, pentru mine, dar și foarte mult pentru suporteri.

Cu foarte multă ambiție am reușit să câștigăm, chiar dacă nu am reușit să gestionăm acest avantaj. E adevărat că și în superioritate numerită cred eu că am controlat jocul și ne-am creat situații de a înscrie, dar în momentul când a venit acea eliminare ne-a fost foarte greu să transmit anumite lucruri.

Una peste alta e o victorie și atât, trebuie să ne continuăm munca și să facem mai mult, să muncim pentru că încă suntem departe de ceea ce trebuie să arătăm. Ne dă încredere această victorie, lor le dă încredere pentru că poziția în clasament nu era una foarte bună, dar nici în acest moment situația nu este una care ne dă motive să ne relaxăm. Dar rolul meu să îi motivez în continuare.

Pentru noi care am încercat să construim a fost mult mai greu (n.r. terenul), atunci când vrei să construiești rapid îți sare mingea„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

„Eu cred că există material bun in echipa, îmi place de jucători pentru că se pregătesc foarte bine. Aici e rolul meu, să îi conving că pot mult mai mult, dar doar cu o pregătire și o disciplină serioasă”, a mai precizat Sabău.

Următorul joc oficial va avea loc vineri, 27 ianuarie, de la ora 20:00, tot pe teren propriu, cu Rapid București.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *