Mesaj de susținere de la Cluj pentru „puștiul minune” din academia lui Arsenal, Cătălin Cîrjan, din partea fanilor români, după scandalul cu FRF

Juniorul Cătălin Cîrjan, 20 de ani, mijlocașul echipei de tineret a lui Arsenal Londra, a fost ținta unui scandal după dezvăluirile referitoare la FRF și loturile naționale de juniori.

Într-un interviu pentru Playsport, Cîrjan a explicat de ce nu a mai ajuns la naționala U20 pentru acțiunea din această lună, după ce inițial fusese convocat la U21. Jucătorul echipei de tineret a lui Arsenal a povestit printre altele și cum ar fi fost umilit de oamenii din Federație, dar și cum Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, comanda schimbările la naționalele de juniori.

Mesaj de susținere de la Cluj

Reprezentanții comunității fanilor lui Arsenal din România s-au reunit astăzi în pub-ul Shepherd’s din Cluj-Napoca pentru a urmări meciul cu Leeds United. Aceștia și-au declarat susținerea pentru Cătălin Cîrjan, pustiul minune din Academia clubului londonez, aflat într-un conflict deschis cu FRF, relatează sport.ro.

Ei au postat un mesaj de susținere pentru tânărul jucător si au criticat modul în care FRF a gestionat situația fotbalistului care este legitimat la gruparea londoneză din 2019.

„Arsenal – Leeds 4-1. Rămânem la 8 puncte de City și după etapa numărul 29.

Astăzi pentru noi nu a fost doar despre meciul cu Leeds, ci și despre susținerea puștiului minune din academia lui Arsenal: Cătălin Cîrjan.

Ne-am afișat cu banner-ul care a făcut drumul de Londra împreună cu noi, cei peste 40 de fani Arsenal din România care am făcut deplasarea la meciul cu Palace. Weekend în care speram să-l întâlnim pe Cătălin și să-l rugăm să ni-l semneze. 

Din păcate, Cătălin ne-a spus că după meciul cu Palace (U21) va zbura spre România pentru a juca la echipa națională și nu vom avea când să ne vedem. Restul poveștii credem că o știți din presă.

Trăind zi de zi în minunata Românie, suntem de părere că bucățica de adevăr relatată de Cătălin e doar vârful iceberg-ului unui sistem corupt condus mizerabil, iar rezultatele tricolorilor de la toate categoriile de vârste vorbesc de la sine – la fel cum și reușitele lui Cătălin vorbesc de la sine. 

Susținem România, așa cum îl susținem și pe Cătălin – adică necondiționat! Dar nu vom fi niciodată de acord cu interesele și nepotismele sus-pușilor din fotbalul românesc. 

Încheiem prin a-ți transmite Cătălin că păstram deja două șampanii la rece – una pentru debutul la Arsenal și una pentru debutul la naționala mare. Avem o bănuială că nu vor sta prea mult la frigider! 

Felicitări părinților tăi pentru felul în care te-au crescut și ție pentru tăria de care ai dat dovadă revenind după accidentările suferite – iar dacă vei fi rămâne în continuare același profesionist muncitor, suntem convinși că poți deveni sub tricoul lui Arsenal idolul unei generații, exact a făcut-o colegul tău, Saka!

C’mon you Arsenal! 

Hai România!”, a transmis Arsenal Romania Supporters Club. Cîrjan le-a mulțumit fanilor lui Arsenal din România și le-a transmis că nu îi va dezamăgi.

„Evenimentele neplacute prin care am trecut în ultima perioadă mi-au arătat că sunt și oameni de bine ce mi-au oferit toată susținerea lor, chiar prin simplul fapt că au crezut in onestitatea mea. Le mulțumesc tuturor și le transmit că nu îi voi dezamăgi niciodată. 

Voi rămâne același Cătălin Cîrjan, care a dat mereu totul fotbalului și pentru care adevarul e mai presus de orice. Mă înclin cu respect în fața voastră și vă rămân profund recunoscător. Hai România! C’mon you Arsenal!”, a scris Cîrjan, pe Facebook.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *