Petrescu, dezamăgit de arbitraj. Antrenorul CFR-ului a explodat după victoria cu Sepsi. „M-am săturat, azi am avut trei penalty-uri clare și nu le-am primit”

Antrenorul Dan Petrescu nu a avut motive de fericire după prima victorie obținută de CFR Cluj în play-off-ul Superligii, obținută sâmbătă seara, pe teren propriu, cu Sepsi, scor 2-1. Acesta a fost foc și pară pe arbitraj, susținând că echipa sa a avut trei penalty-uri clare în acest duel, dar arbitrii și nici VAR-ul nu le-a văzut.

„Bursucul” și-a exprimat tristețea pentru că i-a pierdut și pe Daniel Bîrligea și Ciprian Deac, care s-au accidentat în acest meci și speră să nu fie grav.

„Normal ca sunt supărat. Azi am luat galben nemeritat, am avut trei penalty-uri clare, m-am saturat. Daca cei de la club nu vorbesc, vorbesc eu. Dați-le faze la toți, la Crăciunescu, la Porumboiu să vadă și ei. Dacă nici alea nu au fost penalty? Chiar toate meciurile cu VAR sunt ața? Jocul a fost excelent, chiar dacă am primit gol, dar mă bucur că am revenit rapid. Puteam să facem și 3-1.

Sunt supărat că am pierdut doi jucători. Ca sa castig un meci trebuie să pierd un jucător. Bîrligea are ruptură grav, dar sperăm să îl recuperăm rapid. E o victorie importantă, dar dacă mai pierd și jucători, banca e foarte subțire și va fi greu în viitor

Mă rog la Dumnezeu ca Bîrligea și Deac să nu aibă o accidentare gravă. Toti jucătorii au jucat astăzi, dar acest play-off e făcut anul acesta să suferim nemeritat. Nu am riscat nimic, decat golul luat, unde a fost o greseala colectiva.

Când eram fotbalist nu luam atâtea galbene. Îmi doresc ca Ciprian Deac să se facă bine”, a declarat Petrescu, la finalul meciului, la flash-interviu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *