CFR Cluj, fără Dan Petrescu pe bancă împotriva FCSB-ului! Record de asistență anunțată pentru derby-ul etapei!

CFR Cluj va întâlni în această seară pe FCSB în cadrul etapei cu numărul 8 a play-off-ului Superligii României. Ieșită în mare parte din lupta pentru titlu, elevii lui Dan Petrescu merg la București cu gândul la o victorie vitală pentru calificarea în următorul sezon de Conference League. FCSB așteaptă o asistență-record pentru sezonul actual, roș-albaștri fiind la o distanță de doar 4 puncte de lider.

După un meci încărcat, duminica trecută, împotriva Craiovei, CFR Cluj a rămas doar cu șanse matematice la câștigarea titlului. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu a primit cartonaș galben din cauza protestelor, astfel nu va sta pe bancă în meciul de astăzi. Tehnicianul ardelenilor, dar și președintele clubului, Cristi Balaj au criticat public arbitrajul de la meciul împotriva Craiovei, și au subliniat faptul că Petrescu nu trebuia să fie sancționat. O victorie pe Arena Națională ar apropia-o pe CFR la doar un punct de FCSB care ocupă locul 2, cel care duce direct în preliminariile Conference League!

Pentru roș-albaștri acest meci este, probabil cel mai important din întreg sezonul, dovadă fiind și numărul mare de bilete vândute pentru partidă. Oficialii vice-campioanei se așteaptă la un număr de 40 de mii de spectatori pentru meciul care ar putea să o ducă pe FCSB la doar un punct de lider. Fără Andrea Compagno, accidentat, trupa lui Elias Charalambous trebuie să se descurce în fața frânarilor cu un vârf fals.

În meciul din tur, Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 19 iar Florinel Coman a egalat printr-o execuție perfectă din lovitură liberă. Cei doi portari au fost vedetele meciului, având unele parade incredibile.

FCSB – CFR Cluj se joacă astăzi, 14 mai, de la ora 21:00.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *