Clujul, fabrică de campioni la Special Olympics. Doi sportivi clujeni au triumfat la Berlin și au obținut medalii de aur și argint

Echipa României a triumfat la Jocurile Mondiale Special Olympics din Berlin, între care au fost și doi sportivi clujeni.

Este vorba de sportivii clujeni Mihai Arsenie și Corina Câmpeanu, care au urcat pe podium și au obținut medalii de aur și argint. Cei doi au obținut cei mai buni timp la proba de 30 de metri role, Arsenie obținând medalia de aur și Corina medalia de argint.

CLUJUL PUNE PE ROLE BUCURIA COMPETIȚIEI MONDIALE!

„UN NOU SUCCES TeamRomania la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin!

AUR la cursa de 30m ROLE – MIHAI ARSENIE din Cluj-Napoca
ARGINT la cursa de 30m ROLE – CORINA CÂMPEANU din Cluj-Napoca


Felicitări tuturor membrilor echipei de role Special Olympics Romania, care ne-au reprezentat cu mândrie la Special Olympics World Games Berlin 2023!”, au transmis cei de la Special Olympics Romania.

Și la ediția din 2007 a Special Olympics desfășurată la Beijing, România și-a adjudecat medalia de aur la fotbal, iar din echipa „tricolorilor” a făcut parte și un clujean, Marius Jucan Lucian, actualmente fotograf profesionist.

Echipa Romaniei la Beijing, Special Olympics
Marius Jucan Lucian, fost campion olimpic la Special Olympics in Beijing, 2007. Foto Cristi Vescan

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *