Concurență pentru veteranul Camora. CFR Cluj și-a adus un fundaș stânga israelian

CFR Cluj a început cu dreptul sezonul competițional 2023-2024, cu o victorie cu 2-0 împotriva lui Poli Iași, dar întăririle continuă în Gruia după plecările masive din această vară.

Feroviarii i-au transferat până acum pe Philip Otele (24 de ani, liber de contract de la UTA Arad), Vasile Mogoș (30 de ani, pentru 45.000 de euro de la Crotone), portarul Cătălin Căbuz (27 de ani, liber de contract de la Chindia), Arlind Ajeti (29 de ani, liber de contract de la Pordeone), Matija Boben (29 de ani, liber de contract de la Ternana) și Durel Avounou (25 de ani, liber de contract de la Sivasspor).

Pentru a-și întări compartimentul defensiv, CFR Cluj se află în negocieri avansate pentru împrumutul fundașului stânga israelian Ziv Morgan (23 ani), potrivit site-ului di Israel  one.co.il, concurență pe post pentru veteranul Mario Camora.

Morgan va fi împrumutat la CFR pentru 150.000 euro, cu opțiune de cumpărare de 800.000 euro.

Fundașul stânga va ajunge marți la Cluj-Napoca pentru a efectua vizita medicală și semna contractul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *