Dan Nistor, mesaj pentru rivale după victoria lui „U” Cluj la Craiova: „Începem să fim echipa care vrem să fim”

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 4-3, în deplasare, pe terenul lui FC U Craiova 1948, printr-o dublă a lui Dan Nistor și Alex Chipciu.

Nistor a vorbit la finalul meciului despre această primă victorie a Universității din Superligă și a avut și un mesaj pentru rivalele din campionat, dar și pentru cei care au criticat echipa după primele două etape.

„Mulți au dat cu noroi în noi, că suntem retrogradați, că suntem… Eu nu țin să le răspund, că sunt un băiat de la țară, părinții mi-au dat cei șapte ani de acasă.

Câștigăm puncte, câștigăm moral, începem să fim echipa care vrem să fim. Au venit mulți jucători, trebuie un rodaj, să ne înțelegem între noi. Sunt bucuros pentru această victorie.

Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine pe viitor. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren atât de greu, arată că avem caracter și valoare”, a declarat Dan Nistor.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *