Toni Petrea, la prima victorie pe banca lui „U” Cluj, după 3-4 la Craiova: „Fără muncă și disciplină, nu se poate. Nu joacă numele pe teren”

Antrenorul Universității Cluj, Anton Petrea, s-a declarat nemulțumit de aportul defensiv al elevilor săi în victoria obținută pe terenul Craiovei 1948, scor 3-4 și a declarat că „fără muncă și disciplină nu se poate, iar pe teren nu joacă numele și nu contează câte campioante”.

”Un meci greu, pe margine e foarte dificil să trăiești asemenea momente. Am făcut prea multe greșeli, le-am permis să ia inițiativa, dar e important că am revenit, îi felicit pe jucători pentru revenire.

Mă bucur că am revenit, cred că asta vor să vadă și suporterii noștri, cum ne ridicăm când suntem jos. E o victorie de moral, dar avem multe lucruri de rezolvat.

Am primit șase goluri în două etape, avem de rezolvat lucruri pe faza de apărare. Nu avem voie să primim atâtea goluri. Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm și să le îmbunătățim.

Nu joacă numele, nu contează că unii au sute de meciuri, campionate și trofee câștigate, important e ce e pe teren. Fără muncă și disciplină, nu se poate. Poate că avem cea mai experimentată echipă, dar nu joacă numele pe teren. Trebuie să muncim”, a declarat Toni Petrea la finalul jocului, la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *