Mandorlini a propus cinci jucători de la CFR la echipa națională

Italianul de pe banca lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a venit cu o propunere de cinci jucători pentru echipa națională a României, având în vedere că meciurile cu Israel și Kosovo se apropie.

Tehnicianul CFR-ului, Andrea Mandorlini a abordat acest subiect și a dezvăluit pe cine și-ar dori să vadă la echipa națională.

„Nu am vorbit cu selecționerul, nu cred că s-a publicat încă lista. Cristi Manea a revenit la antrenament și ar putea juca, mi-ar plăcea să fie convocat Bîrligea pentru că a avut un sezon bun.

De ce nu chiar și Mario Camora, care face un sezon bun și este unul dintre cei mai buni jucători pe acea poziție. De Mogoș nu știu, dar cred că ar fi o mândrie să îmbrace tricoul echipei naționale.

Pentru Sava e un vis și de cele mai multe ori visele se îndeplinesc. E un jucător tânăr, de care noi suntem mulțumiți. Cred că el reprezintă viitorul, dar trebuie să muncească”, a declarat Mandorlini.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *