„U” Cluj și CFR, în urne diferite în Cupa României! Când se vor trage la sorți grupele?

Universitatea Cluj și CFR se vor afla în urne diferite la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Cupei României, astfel că s-ar putea întâlni, din nou, la fel ca anul trecut.

În sezonul trecut, cele două rivale clujene s-au calificat en fanfare din Grupa C a Cupei României, după ce au trecut peste Farul, Rapid, Dumbrăvița și Alexandria, iar scenariul s-ar putea repeta și în acest an. CFR se află în urma 1, iar Universitatea în urna 2.

Urna 1: Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Rapid 1923, Sepsi OSK, U Craiova 1948, ACS Petrolul 52

Urna 2: FC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt, UTA Arad, Dinamo 1948, Oțelul Galați, Chindia Târgoviște

Urna 3: CSA Steaua, Gloria Buzău, Corvinul 1921 Hunedoara, CSM Alexandria, FC Bihor Oradea, CS Tunari, SCM Zalău, Progresul Pecica

Tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României, ediția 2023-2024 va avea loc în 6 septembrie, cu începere de la ora 15:00.

Pentru fiecare grupă în parte, primei echipe extrase din urna valorică 1, respectiv 2 i se va atribui denumirea generică “1a”, respectiv “2a”, iar cea de-a două extrasă va primi denumirea de “1b” și “2b”. În același timp, echipele din urna valorică 3, deja împarțite în grupe, vor primi prin tragere la sorți denumirea generică “3a” și “3b”.

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei relevante, conform următorului țintar:

  • Etapa 1: 3b-1b; 2b-1a; 3a-2a
  • Etapa 2: 2a-1b, 3a-1a, 3b-2b
  • Etapa 3: 1a-1b, 2a-2b, 3a-3b

*Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *