Sabău, mulțumit de atitudinea elevilor săi din remiza cu FCSB: „Un meci frumos, spectaculos și un scor echitabil”

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat mulțumit de atutinea echipei sale și a ținut să își laude elevii la finalul meciului terminat la egalitate cu liderul FCSB, scor 2-2, din cadrul etapei a 11-a a Superligii, într-un duel disputat pe Arena Națională.

Sabău este de părere că „U” Cluj s-a ridicat la nivelul FCSB-ului și chiar ar fi putut obține victoria, prin ocaziile avute.

„Am pregătit foarte bine jocul, am avut curaj să jucăm, chiar dacă în unele momente nu am reușit să jucăm mingea, să pasăm, să întoarcem jocul. La ce nivel suntem acum, ținând cont că anumiți jucători.. Mi-e greu să mă concentrez…(n.red. este nemulțumit din cauza zgomotului)

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au avut curaj să joace, o echipă în formă, cu jucători valoroși. Ca echipă, au început să arate destul de bine. Noi avem jucători cu multă experiență, dar mulți nu au o pregătire foarte bună. Pentru ce putem noi acum, nu am decât să îi felicit. Nu am venit aici să ne apărăm, să stăm pe două linii.

A fost un meci frumos, spectaculos și un scor echitabil, chiar dacă jucătorii mei erau nemulțumiți, au simțit că pot câștiga. În momentul în care ai încredere, valoare individuală, e normal să nu îți fie teamă. Contează să ai jucători de calitate. Eu mă bucur să pot lucra cu un astfel de grup.

Gorcea este un portar care a progresat foarte mult, mai sunt și astfel de momente, nu pot să spun că a greșit decisiv. E un portar talentat, am încredere în continuare în el. Ce să mai zic de Nistor, Chipciu, Bic, Lucas, Mitrea, Vătăjelu. Nu vreau să uit pe cineva, nu aș vrea să se supere.

Sunt mulțumit de ce am la dispoziție. Când e pregătit, Dan face diferența, e și un lider, este un liant între echipă și staff-ul tehnic, la fel și Alex. Sunt niște oameni care se pregătesc foarte mult, se identifică cu această echipă. Mă încântă cum se comportă la antrenament, în viața de zi cu zi, dar și la fiecare meci”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci, la flash-interviu, de la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *