Partida din Superliga: Dinamo București – CFR Cluj, în prim plan

Toate privirile sunt ațintite asupra capitalei, unde Dinamo București și CFR Cluj se vor duela astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în cea de-a XII-a etapă a Superligii, într-o confruntare în care punctele sunt necesare pentru ambele formații.

Ardelenii se află intr-o formă excelentă, reușind să obțină 2 victorii consecutive fără gol primit (2-0 FCU Craiova 1948 / 3-0 Sepsi OSK), semn că problemele din defensiva frânarilor au început să se regleze. Ardelenii primiseră gol în 11 din precedentele 12 jocuri din toate competițiile interne.

Absenți la CFR Cluj!

Lista absenților continuă să se majoreze, astfel că pe lângă fundașul Manea, atacantul Krasniqi și mijlocașul Konopylanka, s-a mai adăugat și grecul Tachtsidis. Acesta s-a accidentat în partida precedentă, cu Sepsi OSK, ieșind de pe teren în repriza secundă, acuzănd dureri musculare.

„Câinii roșii” își continuă seria nefastă și vin după 4 înfrângeri în care nu au reușit să înscrie niciun gol. Dinamo ocupă locul 15 din clasament, cu 8 puncte, în cele 11 partide desfășurate în Superliga. De partea cealaltă, CFR Cluj se află pe locul secund, cu 25 de puncte.

„Alb-vișinii” i-au bătut pe „câini” de nouă ori în ultimele zece întâlniri directe, iar ultimul meci a avut loc în martie, 2022. Atunci, „feroviarii” s-au impus categoric, scor 4-1, grație golurilor marcate de Debeljuh (3) și Ciprian Deac.

Andrea Mandorlini, timorat înaintea partidei cu Dinamo București!

„Nu știu care va fi deznodământul meciului. Am jucat bine cu Craiova și Sepsi, dar fiecare meci are povestea lui !Ne așteaptă un al treilea meci în care, din păcate, avem din nou probleme medicale, dar așa este fotbalul. Le-am cerut băieților un ultim sacrificiu, pentru că după acest joc vine pauza prilejuită de meciurile echipei naționale. Mă tem tare de acest meci, va fi un joc dificil, după câteva meciuri consecutive în care am depus mult efort, chiar și în deplasarea de la Alexandria”, a declarat tehnicianul la conferința de presă.

Fotografie: Fotbal Club CFR 1907 Cluj

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *