Concluziile lui Sabău după victoria lui „U” Cluj de la Botoșani. „Astăzi s-a văzut atitudinea”

„U” Cluj a obținut un succes categoric în deplasare la Botoșani care o apropie la un punct de primul loc de play-off, după 0-3 în etapa a 14-a a Superligii, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile după această victorie.

Tehnicianul a susținut că a avut emoții mari, dar elevii săi au înțeles bine mesajul și s-a văzut atitudinea în joc.

„Am avut emoții mari, nu știi dacă jucătorii înțeleg mesajul. Am pregătit bine jocul. S-a văzut astăzi atitudinea. Vreau să felicit toți jucătorii.

Sper să găsesc, să fiu inspirat în alegerea primului 11 (n.r. la următorul joc cu CFR Cluj). Se pot reface. Sistemul de joc sper să fiu inspirat în a-l alege. Nu mai e nevoie să încarc jucătorii. Aceste rivalități sunt la nivel de joc.

Cred că va fi un joc de fotbal, nimic mai mult. Avem nevoie să ne refacem, pentru că sunt șapte ore de mers până acasă„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după victoria de la FC Botoșani.

Despre Dan Nistor, Sabău a vorbit la superlativ.

„E un super-om, super-jucător (n.r. Dan Nistor). Se vede clar. Se vede la execuții, cât de mult se identifică cu această echipă. Pentru mine e o satisfacție că pot să lucrez cu astfel de jucători. Repet, întotdeauana vin cu entuziasm. E un grup frumos”, a mai precizat antrenorul, la Digisport.

Următorul joc oficial pentru Universitatea Cluj va fi derby-ul cu marea rivală, CFR, joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, în Cupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *