Patru etape, patru victorii pentru voleibalistele lui „U” Cluj în Divizia A2

Voleibalistele Universității Cluj rămân neînvinse în acest sezon competițional 2023-2024 al Diviziei A2 – Vest, după ce s-au impus cu 3-0 în fața formației CSM Sighet, în etapa a patra.

Scorurile pe seturi au fost 25-17 / 25-12 / 25-20, într-un meci în care elevele lui Romeo Lotei și Ramona Domocoș nu s-au întrebuințat prea mult, în setul al treilea fiind chiar nevoie ca antrenorul să restabilească concentrarea în rândul fetelor noastre.

„U” a debutat în acest meci cu sextetul: Sorina Mocan, Olha Pavlyashik, Maria Badea, Adina Stanciu, Alexandra Bara – căpitanul echipei și Junora Vagele, iar pe parcursul meciului au mai intrat în teren Iulia Duma, Nora Mărginean, Ilinca Cherteș și Elena Pantel.

În urma acestui rezultat, clujencele au continuat să conducă în clasament cu maxim de puncte, 12, urmată de Politehnica Timișoara și CSU Oradea, fiecare cu câte 9 puncte.

În etapa a 5-a, alb-negrele vor evolua la sfârșit de săptămână, în deplasare cu Medicina CNUE Târgu Mureș.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *