Sabău, dezamăgit după eșecul cu Voluntari: „O înfrângere greu de digerat”

Universitatea Cluj a ratat șansa duminică, 5 noiembrie, de a urca pe locul 5 în Superliga, după ce a pierdut duelul cu FC Voluntari, scor 1-2. La finalul jocului, tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău și-a exprimat dezamăgirea față de această partidă.

„O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea. Am vrut să încheiem această săptămână bine, dar se pare că am fost destul de greoi și obosiți chiar dacă am avut un început bun de joc. Un meci pierdut, dar nu trebuie să dramatizăm.

Trebuie să găsesc soluții, încă sunt jucători care nu joacă la nivelul lor, mai ales cei care intră pe parcurs. Sunt jucători care încă sunt la 60-70%. Sigur, tragem niște concluzii, vedem care este realitatea în acest moment și ce obiective putem să obținem. Am încredere în ei, sunt jucători foarte valoroși, dar ca să faci echipa cu adevărat pentru play-off ai nevoie de timp.

A fost o săptămână grea, am jucat din 3 în 3 zile. Joi am jucat cu un adversar foarte greu și avem foarte mulți jucători accidentați. Nu am reușit să fac mai multe schimbări pentru că ceilalți jucători nu au ritm”, a spun antrenorul, conform Digisport.

U Cluj are 4 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri după primele 15 etape din sezonul regular al Superligii, acumulând 19 puncte.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *