Grup de investitori turci, interesați să investească la „U” Cluj! Președintele Constantea a confirmat negocierile

Un grup de investitori din Turcia au venit la Cluj-Napoca pentru a asista la partida dintre Universitatea și Petrolul, încheiată 0-0, și și-au manifestat interesul de a investi la gruparea alb-negrilor.

Președintele clubului, Radu Constantea, a anunțat că negocierile sunt în stadiu avansat și că mai sunt de pus la punct doar detalii.

Astfel, dacă totul va decurge conform planurilor, grupul de investitori turci vor deveni investitori la Universitatea Cluj.

„Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari! Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipă.

Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere.

Vrem locurile 7-9. Suntem în obiectiv, dar la limita inferioară. În iarnă, facem o analiză și vedem ce este de făcut. Momentan, suntem în obiectiv, sunt perioade și perioade în decursul unui sezon”, a declarat Radu Constantea, citat de Prosport.

Unul dintre oamenii de afaceri interesați să devină investitor la Universitatea Cluj este Serhan Cetinsaya (32 de ani). Acesta a fost până în vară vicepreședinte la clubul Beșiktaș și are afaceri în construcții, turism și retail. Din același grup mai face parte și Sertac Guven, fost vicepreședinte al clubului Trabzonspor, campioană a Turciei în 2022.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *