Probleme în vestiarul lui CFR Cluj. Veteranii s-au supărat pe Mandorlini

Aflat pe locul 2 în Superligă, la trei puncte în urma lui FCSB, CFR Cluj nu are tocmai o situație prea bună, iar vestiarul pare să se întoarcă împotriva antrenorului Andrea Mandorlini. Doi veterani și-au exprimat deja nemulțumirile față de metodele italianului.

Clubul din Gruia a obținut doar o voctirie în ultimele 6 partide, iar principalul vizat de nemulțumirea liderilor din vestiar este antrenorul Andrea Mandorlini, conform Fanatik.

Ciprian Deac este unul dintre jucătorii nemulțumiți, în condițiile în care meciul cu Poli Iași era pregătit cu el titular, dar italianul s-a răzgândit în ultima clipă. Nici căpitanul Mario Camora nu este mullțumit de Mandorlini.

Chestionat pe acest subiect, președintele Cristi Balaj a afirmat că va avea o discuție în vestiar și că este convins că va reuși să-i împace pe cei supărați.

Orice jucător care evoluează mai puțin este normal să fie supărat. Aici este și rolul nostru, al celor din conducere, când apar nemulțumiri, să încercăm să discutăm, să mediem dacă există conflicte. Dacă există o asemenea situație, o vom rezolva. La noi, când jucătorii evoluează mai puțin, se supără pe antrenor, în timp ce la alte cluburi se supără pe patron”, a afirmat Cristi Balaj.

Conducerea lui CFR are în continuare încreder în Mandorlini

Conducerea clubului feroviar a anunțat, luni, că Andrea Mandorlini nu e în pericol, dar că „pe un antrenor rezultatele îl mențin” în funcție, prin vocea lui Cristi Balaj.

„(n.r. – Mandorlini e în pericol?) Eu zic că nu, părerea mea. Dar, știm foarte bine, că pe un antrenor rezultatele îl mențin. Iar rezultatele noastre, în ultima vreme, n-au fost cele mai bune. Faptul că suntem pe locul doi, la câteva puncte distanță de lider, nu e doar meritul nostru. E și vina altora”, a spus Cristi Balaj, la Fanatik Superliga.

CFR Cluj a câștigat unul din ultimele patru meciuri din Superliga României, 3-1 cu Farul, dar a remizat cu Oțelul și Poli Iași. A pierdut la limită cu Hermannstadt, în deplasare.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *