Jèfte Betancor, out de la CFR Cluj

Clubul din Gruia a anunțat în această după-amiază rezilierea contractului spaniol Jefte Betancor. Atacantul este cotat de site-ul de specialitate, transfermarket, cu suma de 1 milion de euro.

Reamintim, că în iulie 2022, Jefte Betancor s-a alăturat echipei CFR Cluj, trecând de la Farul pentru o sumă de 250.000 de euro. Curând  după transfer, a fost împrumutat în Cipru la Pafos, unde, din nefericire, nu a avut posibilitatea să evolueze până în ianuarie, din cauza unor probleme înregistrate a transferului de către ciprioți.

În sezonul trecut, a jucat pentru Pafos în partea a doua a sezonului, revenind în vara aceasta la Gruia. Performanțele sale au inclus 5 goluri, în 32 de apariții pentru CFR Cluj.

Jefte Betancor și-a început cariera în academia lui Hercules Alicante și a avut traseul său prin echipe precum Ontinyent, CD Tenerife B, Eldense, Union Viera, Las Palmas, Arandina, UD San Fernando, Stadl Paura, SV Mattersbug, Vorwarts Steyr, Ried și FC Voluntari.

Conducerea a precizat că este vorba despre o reziliere în care au fost de acord ambele părți!

„Mulțumim, Jefté Betancor!
         Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.
          Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive.
          Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a comunicat clubul pe pagina de socializare.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *