Chipciu, după victoria cu Dinamo care a dus-o pe „U” Cluj pe locul 5: „Nici cel mai optimist suporter nu se gâdea că vom fi așa sus în clasament”

Universitatea Cluj a învins cu scorul de 1-0 în meciul cu penultima clasată în Superliga, Dinamo, iar acest succes îi duce pe alb-negri pe locul 5 în clasamentul Superligii, cu 29 de puncte.

Alexandru Chipciu s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut și a vorbit despre modul în care vede el confruntările cu Dinamo, având în vedere că se declară ”stelist de mic”.

„Mi-a plăcut mereu să joc contra lui Dinamo. Sunt stelist înfocat de mic, era ura asta. Dar în același timp, acum, cu maturitatea pe care cred că o am, îi respect, Dinamo e un club mare. Suporterii sunt înfrățiți, nu e rivalitatea de la FCSB-Dinamo sau Steaua-Dinamo, dar pentru noi e o victorie colosală.

E fantastic, nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi așa sus în clasament. Mă așteptam să fie un meci greu, Dinamo era o echipă în suferință, era una dintre ultimele șanse pentru ei. Am câștigat cu multă șansă, am marcat repede și ne-am apărat și am încercat să profităm de contraatacuri.

Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal. Am scos o victorie mare și ne așteaptă două meciuri grele, cu Oțelul și CFR. Știm că avem de muncit, dar așa e în viață și în fotbal. Ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari. Ne onorează poziția din clasament, avem experiență, nu trebuie să credem că suntem Barcelona. Trebuie să facem suporterii fericiți”, a spus Chipciu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *