Nistor rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Dinamo: „Mai este un drum lung”

Golgheterul Universității Cluj dar și al Superligii, cu 9 goluri înscrise, la egalitate cu Aurelian Chițu, decarul Dan Nistor a declarat la finalul jocului câștigat cu Dinamo, scor 1-0 și de reușita sa care a pecetluit soarta partidei.

Nistor a declarat că este bucuros că a marcat și le-a făcut o bucurie suporterilor. Acesta a vorbit și despre situația în care a ajuns fostul său club, Dinamo, precizând că alb-roșii vor avea nevoie de o minune.

„Suntem bucuroși că putem să facem o bucurie suporterilor, dar mai este un drum lung.

(n.r. Ce a fost în sufletul tău când ai marcat?) Am un respect pentru acești fani care nu merită ce li se întâmplă în momentul de față. Sunt niște fani deosebiți și cred că acest club merită mai mult respect și mai mult devotament pentru suporteri.

Suporterii m-au apreciat, m-au aplaudat și am scandat acel celebru refren. Eu am plecat fericit, ei supărați.

(n.r. De ce are nevoie Dinamo pentru a se salva?) Nu pot să-mi dau cu părerea, pentru că nu sunt acolo. Probabil vor avea nevoie de o minune. Meciurile trec, puncte nu fac și se află într-o zonă grea. Cu greu vor mai ieși de acolo”, a declarat Dan Nistor.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *