Sabău, nemulțumit de jocul elevilor săi după victoria cu Dinamo. „Nu a fost un meci reușit”

Universitatea Cluj a obținut toate cele trei puncte în duelul cu Dinamo, după victoria cu 1-0 de luni seara, 11 decembrie, pe stadionul Arcul de Triumf. Unicul gol al partidei a fost înscris de Dan Nistor, care din respect pentru trecutul său dinamovist a evitat să se bucure pentru reușită.

În ciuda acestui succes, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat nemulțumit de jocul elevilor săi, susținând că „nu a fost un meci reușit”.

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre situația lui Dinamo, care a ajuns la 13 meciuri în campionat fără victorie. Jucătorilor alb-roșii le lipsește încrederea, însă este convins că vor reuși să redreseze situația.

„Ne-am retras, nu am mai avut curaj să ținem de minge și am fost dominați. Nu a fost un meci reușit, dar e un rezultat prin care am arătat că știm să suferim. E un rezultat care arată că nu ne-am refăcut.

Dinamo nu a fost foarte periculoasă, nu și-a creat ocazii clare, dar a dominat jocul, a venit peste noi. Prin determinare, atitudine, dorință de a rămâne acolo, am arătat maturitate și că echipa are valoare, are jucători care se pot descurca și în astfel de condiții în care nu funcționează nimic, în afară de acel gol.

Până acum, am jucat bine, am avut calitate, am arătat foarte bine fizic, cu jucători care au valoare, experiență, foarte responsabili, dornici să facă performanță. Dacă vom continua la fel, învățăm și din acest joc, săptămâna asta să ne pregătim bine, i-am văzut și pe ei foarte afectați, pentru mine e un lucru foarte bun.

Nistor avea nevoie de un gol. Ne-am dorit mult să câștigăm, să rămânem acolo sus. Această echipă cred că va reveni, au jucători. Sigur, lipsește ceva, dar ca joc se descurcă bine. Lipsesc rezultatele și lipsa încrederii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *