Cine este Ștefan Pănoiu, jucătorul împrumutat de „U” Cluj de la Rapid?

Ultima achiziție a Universității Cluj în pauza de iarnă este Ștefan Pănoiu, mijlocașul de bandă dreaptă împrumutat de la Rapid București. Acesta va fi o soluție pentru postul U21.

Pănoiu a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu Universitatea Cluj, după patru sezoane și jumătate în Giulești.

Mijlocașul a evoluat pentru Rapid de la vârsta de 17 ani, debutând la prima echipă în sezonul 2019/2020 al ligii secunde. Acesta a pus umărul la accederea în Liga 1 a giuleștenilor, iar în acel sezon al promovării a evoluat în 26 de partide și a reușit 3 goluri.

În cele patru sezoane și jumătate petrecute la Rapid, Pănoiu a strâns 119 meciuri, dintre care 73 la nivelul Superligii, reușind să marcheze opt goluri și să ofere trei pase decisive.

Jucătorul are 10 partide pentru naționala U20 a României, fiind căpitanul „tricolorilor” în trei meciuri și mai are o prezență în tricoul României U21 în preliminariile UEFA EURO U21.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *