Primele declarații ale lui Omar El Kaddouri. Nu a mai jucat de 6 luni, dar vrea să își relanseze cariera la CFR Cluj

Marocanul Omar El Kaddouri (33 ani) este transferul de senzație făcut de CFR Cluj în pauza de iarnă, care l-a făcut pe patronul Varga să exulte și să îl elogieze, susținând că este „cel mai important jucător care a venit în România”.

El Kaddouri a venit la CFR din posta de liber de contract după despărțirea de PAOK Salonic, în iulie 2023, iar de 6 luni de zile nu a mai evoluat pentru nicio echipă.

Jucătorul a făcut primele declarații la CFR, iar deși nu a mai jucat de șase luni, el susține că nu este încă sută la sută pregătit, însă a transmis că își dorește să joace cât mai repede, motiv pentru care lucrează din greu pentru a-și intra în formă.

„Mă simt foarte bine. Mi-am cunoscut colegii, e o atmosferă foarte bună și încerc să mă adaptez cât mai repede posibil la ceea ce își dorește antrenorul. Muncesc pentru a fi din nou în formă.

Merge bine, e puțin dificil pentru că au fost șase luni în care nu am avut echipă. M-am antrenat singur, dar nu este același lucru ca atunci când te antrenezi alături de echipă.

Muncesc, nu sunt încă la sută la sută, asta e sigur, dar voi încerca să fiu în cea mai bună formă cât mai curând pentru că îmi doresc să joc. Am învățat foarte multe în aceste șase luni și sunt foarte motivat”, a spus Omar El Kaddouri.

Fostul jucător al lui Napoli a vorbit și cum a luat decizia de a veni în România, la CFR, iar antrenorul Răzvan Lucescu a avut un rol decisiv, sfătuindu-l să semneze cu gruparea alb-vișinie. 

„CFR este o echipă importantă în România, este o echipă care își dorește să câștige fiecare competiție, iar asta este foarte important pentru mine.

Îl cunoșteam și pe antrenor și asta a cântărit foarte mult la această decizie. Oamenii cu care am vorbit mi-au spus lucruri bune despre această echipă.

Chiar și fostul meu antrenor, Răzvan Lucescu, după ce l-am întrebat, mi-a spus clar să vin, așa că iată-mă”, a mai spus noul fotbalist de la CFR Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *