Sabău, dezamăgit de eșecul din Copou. „Aș fi vrut altă abordare, cu mai multe încredere și personalitate”

Universitatea Cluj a pierdut cu 1-0 duelul din Copou cu Politehnica Iași, în etapa a 23-a a Superligii. Ioan Ovidiu Sabău a fost extrem de dezamăgit de rezultat și a declarat că și-ar fi dorit o altă abordare, cu mai multă încredere.

„Nu se punea problema să pierdem acest joc. Mi-aș fi dorit să văd o echipă mult mai curajoasă, care joacă, care în zona adversă să aibă mai multă personalitate. Am fost crispați, fără soluții.

Sunt supărat, pentru că am fi putut merge acasă cu un punct și am fi rămas aproape, dar asta e situația. Nu am arătat un joc frumos, ceea ce multă lume și-ar fi dorit, a fost un meci apatic și nu frumos.

Mi-aș fi dorit mai mult și de la ei, aș fi vrut altă abordare, cu mai multă personalitate, încredere. Am văzut puțin în acest joc.

Nici schimbările nu au adus un plus. Nu ei sunt vinovați că am pierdut, dar când faci schimbări te aștepți.

Astăzi nu am demonstrat că suntem o echipă de primele 6 locuri. Mai trebuie să muncim. Nu suntem ceea ce ne dorim. Nu trebuie să ne pierdem încrederea„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului pierdut la Iasi.

Etapa viitoare, Universitatea va primi vizita formației UTA Arad, duminică, 4 februarie, de la ora 13:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *